Regn hos mig

Har varit ute med vovvarna på en långpromenad. Helt ljuvligt ute fast det regnade, friskt och många underbara vårdofter. Vitsipporna håller på att blomma över men de lyser ändå vitt i små tuvor. Smörblommorna har börjat komma - är inte det lite väl tidigt?
Det är en underbar tid vi nu går till mötes, jag bara älskar att vara ut i skogen - naturen och bara filosofera.

Header

Visst är min header snygg, skapat av min underbara dotter.Puss på dig.

Utbildning avklarad

Onsdag: utbildningen var avklarad redan kl.15. Positivt kan man tycka då solen sken från en klarblå himmel, absolut, men mitt tåg gick först 19.15. Det blev många steg i storstaden med karta i högsta hugg. Avnjöt en smarrig (fettfri?) yoghurtglass inne på gallerian vid hamngatan. Det blev inte mycket shopping, hamnade av någon anledning på östermalm inte riktigt min stil.
Torsdag: åter tillbaka på arbetet, mycket sliten efter mitt gående och mina sömnlösa nätter. Ser fram emot en arbetshelg-inte. Fick dock okej för att vara ledig på fredagen.
Fredag: Har precis avnjutit en frukost, kaffe och tunnbröd. Barnen har åkt iväg till skolan. Laddar batterierna för att gno runt lite i huset med dammsugare och annat.

LÄNGTAR........

------
hur mycket som helst längtar jag efter mina goa ungar och min goa man. Längtar även efter apungarna både de vita och svarta.

1:a utbildningsdagen avklarad

Hotelrummet påminner om en hytt på en finlandsbåt, var nästan klaustrofobikänsla igår kväll, mycket svårt att sova. Började morgonen med dusch och frukost. Sedan blev det en promenad på 1.5 timmar. Superunderbart väder solen sken från en klarblå himmel.
Kursdagen var positiv - avslutade ute under solen. Fortsatte mitt promenerande efter kursen. Gick från mariatorget till kungsträdgården avnjöt en glass vid slussen. Shoppade lite till min goa ungar-vad får de se när mammut kommer hem.
Ledtrådar till shoppingen!

Stockholm, Here Im

Morgonen började illa, j-a timmerbil som stod iväg och föraren totalt ignorerade mig. Sedan vägarbete, stod i kö i 10 minuter. Även om irritationsnivån var hög under arbetsdagen kändes det ändå som en relativt god dag. Dock inte helt motiverad att resa själv till storstan. Hade laddat med en god bok på tåget, hamnade dock blivit en alkoholstinkande gubbe, not my day.
Nu är här å ligger på hotelrummet med min laptop. Utbildning i morn med start kl.10.00.
Saknar min underbara familj, min goa underbara man och mina underbara barn. Puss och kram på er, mammut misses you.

Stockholm tomorrow

Kurs -måndag - onsdag, tråk, som vanligt kommer jag att längta hem. Tråkiga mig. Borta bra men hemma bäst.
Men tid för shopping, har spanat in ett par gallerior. Fältöversten i hjärtat av Östermalm och Sturegallerian även den på östermalm. Få se om jag vågar mig ut i storstan på shopping.

design av blogg

Någon som har tips på en bra bloggdesignsida?????

mammut meuh = mamma mu

fri översättning av mig. Någon som har en korrekt översättning får gärna kommentera.

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0